Sea Dance otvara ceremoniju uz EDM teškaša Skrillexa

Oduševljenje koje je kod dubstep maestra probudio Exit još uvijek ne jenjava, pa s turneje skreće u Crnu Goru na obalno izdanje festivala.

Da elektronička glazba nije periferna stvar on dokazuje iz godine u godinu – superstar producent trenutno lašti Grammyje osvojene na ovogodišnjoj dodjeli, uključujući onaj za najbolji dance album kojeg je odnio “Skrillex and Diplo Present Jack U”, ali i za najbolju dance traku “Where Are Ü Now” u suradnji s Justinom Bieberom. Potonju informaciju možemo shvatiti kao ultimativni pečat kvalitete. (Tablete mi dajte! – urednik)

Poklonike na mrežama sada već broji u milijunima, a magični klikovi u razini su s Madonnom. Međutim, gigantska karijera suprotno očekivanjima nije započeta iza pulta već za mikrofonom. Sonny John Moore talent projektira kroz ulogu glavnog vokala i gitarista post hardcore benda From First to Last, gdje je odlično funkcionirao do 2007. kada započinje solo karijeru. Ubrzo se na Myspaceu, pramreži svih današnjih, pojavilo ime koje će osvojiti svijet – rodio se Skrillex. Uz čudovišta i duhove, penjao se na globalnim ljestvicama te se odlučio utaboriti gdje je i danas, na samom vrhu.

Svaki festival na svijetu njegov je groupie zahvaljujući energiji koju nosi na stage, a čije komadiće usađuje u publiku kreirajući party mase kojima granica nema. (Ustrijelit ću se. – urednik) Njegova muzika prelazi i granice fizike oduševljavajući sa srebrnog ekrana u filmu koji prati sexyest model alive (Zoolander ofc) u najnovijim pohodima.

Uz njega, potvrđeni su još: zvijezde indie-elektronike Hurts, drum&bass veteran Andy C, deep superstar Lost Frequencies, dva kolektiva eklektičnih bass istraživača – My Nu Leng & Dread MC i Sub Focus & ID s DJ setom, te Skrillexov dubstape sljedbenik Zomboy.

Kako točno izgleda Skrillex magija, ali i ostatak bogatog line-upa čiji veći dio još nije niti otkriven, najsretniji će saznati 14.7. na obalama plaže Jaz dođu li do ulaznica za Sea Dance koje će koštati 285 kn.

Sea Dance Festival
FACEBOOK | WEB

Sea Dance Festival 2016.
FACEBOOK EVENT

Skrillex _Sea _Dance _2016

Anita Ugrina