Kristina Lalić premijerno u Sarajevu

Energična dama od techna upisuje novu lokaciju na sad već globalnu kartu gostovanja.

Sarajevski klub Kuća ponosno najavljuje party u organizaciji projekta VERI GUD NAJS, čiji je cilj promicati elektroničku klupsku glazbu u bosanskoj prijestolnici, sijući sjeme techna, techa i deepa. Već nekoliko godina skupljaju kolekciju najboljeg što regija nudi, afirmirajući pritom i mlade nade scene, nakon što su 2013. Gruv Festom dokazali da su vojnici underground kulture. U tom duhu, 25.3. za pultom Kuće naći će se spretna beogradska ljubiteljica dub techna Kristina Lalić.

Nakon tri nastupa na Exitu može se smatrati dijelom obitelji festivala, a svoje energične kombinacije deep housea, tech housea i techna, povezanih jedinstvenim stilom i tehnikom, puštala je rame uz rame s junacima globalne scene kao što su Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin, Luigi Madonna, Cristian Varela, Len Faki i mnogi drugi. Njezina traženost sada je već opće poznata stvar, baš kao i emocija koju tako elegantno prenosi na publiku.

Pod medijskim pokroviteljstvom Klubikona i Fashion Beauty Love-a, uz partnerstvo koje pružaju Red Bull i Submarine Vibes, Kristini će se na pozornici pridružiti DJ Keon, Elle.M i Not So Special Guest, a wow moment osiguran je efektima dodatne audio i vizualne opreme, uz pomoć studenata sa Akademije Scenskih Umjetnosti u Sarajevu.

Dio ove interdisciplinarne priče možete postati za 10 KM, braneći boje sarajevske scene (a ni piće dobrodošlice vam neće zasmetati).

Kristina Lalić
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

VERI GUD NAJS w/ Kristina Lalić @ Klub Kuća
FACEBOOK EVENT

VERI GUD NAJS W Kristina Lalić 26.03.2016. Kuća Sarajevo

Anita Ugrina