Jeff Mills i Black Coffee na rajskoj pozornici Sea Dance Festivala!

Domaće snage će zaokružiti vibraciju ovog zanimljivog morskog festivala, a riječ je o kremi regionalne scene!

Jeff Mills i Black Coffee uistinu će učiniti Sea Dance Festival posebnim, poglavito zbog toga što predstavljaju dva suprotna pola 4/4 glazbe. Millsa ne treba posebno predstavljati – osim što je pionir miksanja na tri gramofona, poznat je po tome što je u sat vremena nastupa znao upotrijebiti po 70-ak ploča! Gotovo smo sigurni da nema rejvera koji nije čuo za njegov “Bells”, a ako ste “otvorenog uha”, pasat će vam i njegov nastup s filharmoničnim orkestrom Montpellier.

Black Coffee je druga glavna zvijezda rajske (Paradise) pozornice, i apsolutna je house atrakcija iz Južnoafričke Republike. Njegov je nastupa zakazan za 14. srpnja, na dan otvaranja, a organizatori obećavaju najfriškiji house zvuk bez kompromitiranja s mainstreamom.

Tu su, naravno, i domaće snage koje će se brinuti da ekstazu drže na crvenom kroz tri dana koliko traje ova ljetna morska avantura na Jazu. Riječ je o kremi regije u sastavu Lea Dobričić, Kristijan Molnar, Miss Sunshine, Haris, Mladen Tomić, AudioStorm, Aleksandar Grum, Gillerz, Slobodan Popović PS, AP, Millok, Proximus, Cule, Mtech, Jan De R, Marek Tripkowski, Rudhaman, Soft 85 Mr. Jools.

Podsjetimo, nastupe su već potvrdili Sister Bliss iz Fatihlessa, Stereo MCs, Lost Frequencies, Filatov & Karas, Goldie, My Nu Leng, Sub Focus, Shy FX, Skrillex i mnogi drugi, što će ovaj festival učiniti eklektičnim i raznovrsnim, te svakako vrijednim pohoda na jednu od najljepših plaža juga Jadrana.

Najbrži će imati jedinstvenu priliku nabaviti jednodnevne ulaznice po posebnoj, poklon cijeni od samo 14,99€ za svaki od tri pojedinačna dana festivala na Jazu. Ovo je ujedno i cijena s čak 50 posto popusta u odnosu na punu cijenu. Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni bit će veoma ograničene.

Još uvijek je u tijeku i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele nezaboravno ljetno festivalsko iskustvo podijeliti sa svojom ekipom. Četveročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu EXIT Avanturu, petu ulaznicu dobit će na poklon! Akcija traje do 6. lipnja. Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj.

Sea Dance Festival
FACEBOOK | WEB

Sea Dance Festival 2016.
FACEBOOK EVENT

Iva Trčić