Još jedna Apgrade poslastica: Agoria premijerno u Srbiji!

Jedan od najznačajnijih francuskih elektroničkih umjetnika potvrdit će svoj dugogodišnji status na vrhu plesne scene.

Kao i uvijek, Apgrade dostavlja najkvalitetnije izvođače kako bi obogatio klupsko iskustvo u Beogradu, a za ovu je priliku izabrao Francuza imenom Apgrade, jednog od najzanimljivijih i najkvalitetnijih europskih izvođača, čija slava ne jenjava otkako se 99-te bacio u produkciju, točnije od 2002. kad je scenu počastio serijom zapaženih EP-a na Pias recordings. Godinu dana kasnije je izbacio hvaljeni album “Blossoms” na kojemu se jasno čuje njegova fascinacija Detroitom, točnije Inner City zvukom (Ann Saunderson je čak gostovala na vokalima), a u međuvremenu je izbacio još more melodičnih deep techno izdanja koja su zasluženo odjeknula klupskim svijetom.

Osim produkcijskih vještina, Agoria se prilično iskazao i za DJ pultom – još kao klinac je imao priliku uhvatiti nastup Jeffa Millsa na gramofonima i ritam-mašini, što mu je dalo vrlo jasnu sliku da se u ovom zanatu ne radi samo o “puštanju muzike”. Osim toga, njegov doprinos seriji “At The Controls” se smatra jednim od najboljih miks-albuma (a na njemu možete čuti najrazličitije stilove – čak i darkerski hit “Bela Lugosi’s Dead” grupe Bauhaus). Svakako, najbitniji su njegovi live nastupi, a upravo imate priliku sudjelovati u tom posebnom iskustvu!

Agoria nastupa 16.12. na Apgrade večeri u Magacin Depou, a za pultom će se naći još i Fabio Florido, Talijan s berlinskom adresom s posebnom strašću i talentom za plasiranje groovy upbeat techna. Cijena ulaznice je 790 RSD, a svoju možete nabaviti u pretprodaji na Gigstix i Eventim web-trgovinama, te na njihovim prodajnim mjestima u Srbiji.

Agoria
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Apgrade w/ Agoria & Fabio Florido
FACEBOOK EVENT