Bjarki potvrdio nastup na Exit Festivalu!

Sprema se "poseban dvosatni set", a mi već nagađamo o čemu se radi!

Jedan od ključnih igrača s etikete трип koju vodi Nina Kraviz svakako je islandski ekscentrik Bjarki! Svi ga znaju po megahitu “I Wanna Go Bang“, ali je njegov opus puno širi i zahvaća razne teritorije elektroničke muzike, kao što su techno, IDM, ambijentala i eksperimentalni ispadi. Osim toga, nedavno se fokusirao na svoj fetiš prema ranom jungle / rave zvuku, te osnovao etiketu bbbbbb Records, na kojoj je riješio reizdanje starog hita tandema X-static “My Inspiration” uz vlastiti remiks, a upravo se sprema i na vlastito izdanje “Something Weirdcore” pod aliasom cucumb45.

Bjarki je upravo potvrdio da nastupa na ovoljetnom izdanju Exit festivala, te je najavio poseban dvosatni set, a sudeći prema spomenutom jungle fetišu, možemo nagađati da nas očekuje baraža svježih i uzbudljivih slomljenih ritmova! Osim toga, na “Ljetu Ljubavi” se spremaju i druga sjajna iznenađenja, kao što su Solomun b2b Dixon na Exit Dance Areni, Fuse showcase na No Sleep Novi Sad, premijerni srpski nastup Black Coffee, kao i nastupi brojnih drugih sjajnih izvođača!

Da rekapituliramo! Ovog ljeta Exit obilježava 50-godišnjicu hipijevskog Ljeta ljubavi, a obuhvatit će četiri festivala: Sea Star u Umagu (26. i 27.5., headlineri The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner i Pendulum), Revolution u rumunjskom Temišvaru (2. i 3.6.), Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi (od 6. do 9.7.) i Sea Dance u Crnoj Gori (od 13. do 15.7.) Cijena ulaznice za posjetitelje iz ex-yu regije je i dalje povoljnija: posjetitelji iz Hrvatske svoju mogu riješiti OVDJE, a posjetitelji iz Srbije OVDJE.