Verknipt najavio prva imena za novo izdanje festivala u Hrvatskoj

Nakon uspješnog premijernog izdanja, jedan od najiščekivanijih festivala elektroničke glazbe, Verknipt Croatia Holiday Festival, održat će se od 29. lipnja do 3. srpnja 2025. na plaži Zrće u Novalji na otoku Pagu. Upravo su najavili i prve izvođače, a u prodaji su trenutno povoljne Early Bird ulaznice za regiju.

Tijekom 5 dana i noći trajanja festivala Verknipt Croatia u gotovo svim klubovima na Zrću i boat partijima odvijat će se spoj vrhunske produkcije, uzbudljivih izvođača i inovativnih pristupa u organizaciji događaja, po čemu je Verknipt kao jedan od najpoznatijih svjetskih organizatora hard techno evenata i poznat. Pogledajte kako je bilo ove godine!

Festival je upravo objavio prva imena izvođača koji će nastupiti na njihovom drugom izdanju u Hrvatskoj. Lineup sadrži energične predvodnike futurističkog hard techno zvuka; od talentiranih mladih zvijezda do popularnih imena i ljubitelja old-school zvuka, industriala i trancea koje kombiniraju u svojim hipnotičkim setovima.

Listu predvode: 6EJOU, ALIGNMENT, ANXHELA, BASSWELL, CALLUSH, CARV, JAZZY, KLOFAMA, MIKA HEGGEMANN, NOVAH, SHLØMO, i TRANCEMASTER KRAUSE. Organizatori najavljuju da uskoro stiže još veći i jači lineup te noviteti u produkcijskom i iskustvenom dijelu za publiku.

Early bird ulaznice trenutno su u prodaji po cijeni od €89 za posjetitelje iz regije. Prve loyality ulaznice rasprodane su u rekordnom roku. Ovaj promotivni kontingent vrijedi samo do rasprodaje zaliha te uključuje i dnevne pool partije. Osim standardnih, dostupne su i regionale premium ulaznice po cijeni od 139 eura, ali i ulaznice koje uključuju i smještaj. Za više informacija o paketima i ulaznicama posjetite službenu web stranicu festivala OVDJE.

Verknipt događaji koji se tijekom godine održavaju svuda po svijetu od Španjolske, Njemačke i Mađarske do Argentine i Tajlanda, često kombiniraju industrijske prostore s modernim tehničkim rješenjima, stvarajući energičnu atmosferu uz impresivne light showove i vizualne izričaje. Prati ih velika zajednica mladih ljudi koji cijene slobodan pristup kreativnosti, imidžu, oblačenju i plesu.

Na hrvatskoj obali ovog ljeta organizirali su svoj prvi holiday festival s kojeg su jednako organizatori, izvođači i posjetitelji otišli oduševljeni. Spoj prirode, mora i atmosfere lokacija s dnevnim uživanjem i aktivnostima uz nezaboravno lude noćne partije, ljubitelje ovog tvrdog zvuka ujedinila u novom ljetnom doživljaju. Zato u ovoj godini u kojoj su organizirali 20 internacionalnih evenata u 14 različitih zemalja svijeta, s ponosom već najavljuju Verknipt Croatia 2025.