Netflix snima film “Ibiza” u Beogradu, Splitu i na Zrću

Zrce-Beach_2017_1200x630

Želite li biti plaćeni za ludi provod pred kamerama?

Netflix je odlučio svoj novi filmski uradak, romantičnu party komediju “Ibiza” koju gledamo u 2018., snimati i u Hrvatskoj! Beograd je već poslužio kao lažna Barcelona, ali prema navodima Slobodne Dalmacije sve je izvjesnije da će i neki od splitskih klubova uključujući i Central, uz klub Aquarius na Zrću, poslužiti kao dio filmske scenografije koja “glumi” Ibizu.

Casting je već u tijeku, a snimanje počinje već sljedeći tjedan. Odabranim statistima sklonim ludim provodima nudi se partijanje pred hollywoodskim kamerama i honorar! Malu prednost imaju preplanuli i oni koji “frfljaju” španjolski. Ako želite sudjelovati pridružite se Facebook grupi Netlix Movie Croatia.

Gillian Jacobs tumači glavnu ulogu koja pokušavajući sklopiti unosan posao u Barceloni spletom okolnosti završi partijajući po klubovima, a konačno se i zaljubljuje u svjetsku DJ zvijezdu.

Režiju filma potpisuje Alex Richanbach, dok su za produkciju zaslužni Good Universe i Gary Sanchez Productions, koja je u vlasništvu komičara Will Ferrella, Adama McKaya i Kevina J. Messicka.