DJ Rush na prvom izdanju TIT0 (TitZero) labela Dejana Miličevića

Internacionalno priznati beogradski DJ i producent Dejan Milićevićosnovao je novi label imena Tit0 recordings label koji je svojevrsna kruna njegovog dosadašnjeg rada i najpreciznije opisuje Dejanov glazbeni ukus koji je prepoznatljiva kombinacija house i techno zvuka.

Nakon 17 godina rada, godina provedenih u studiju, brojnih gaža u klubovima u Srbiji, regiji i inozemstvu, svoje raznoliko i bogato iskustvo Dejan objedinjuje u Tit0 recordings izdanjima.

Koncept projekta je povratak analognom zvuku ali i pločama (vinilima) koje su u ovo digitalno doba pale u drugi plan. Zamišljeno je da se izdanja prvenstveno prezentiraju na pločama, a tek potom objavljuju putem digitalnih kanala. Muzika koja će biti zastupljena je kombinacija house i techno zvuka sa analognim prizvukom i atmosferom dancefloor tuneova. 

U projekt će biti uključen velik broj domaćih, regionalnih i internacionalnih producenata; za prvo je izdanje odabran poseban gost – legenda techno glazbe DJ Rush. Rush je posjetio Dejanov studio u Beogradu i nakon inspirativnog sessiona rodio se ‘’Hear the claps”.

Rezultate njihovog njihovog sessiona možete poslušati OVDJE.