MAD in Belgrade – 48 sati neprekidnog tulumarenja

Pretposljednji vikend u svibnju Beograd očekuje najveći i najduži tulum naziva MAD in Belgrade. U 48 sati neprekidnog ludila na nekoliko lokacija, najavljeno je preko 100 izvođača elektronske i dance muzike, posebni live nastupi ali i nešto sasvim drugačije – MAD in Belgrade nudi posjetiteljima interaktivnu zabavu i sudjelovanje u igri koja će neprekidno trajati tokom dva dana festivala, a gigantske skulpture i arhitektoneske intervencije postat će kulise za sasvim drugačije party iskustvo.

Tulum će se održati na dvije glavne pozornice naziva Mad Dog i Crazy Rabbit koje će biti postavljene u parku ispred muzeja suvremene umjetnosti u Novom Beogradu. Osim u parku, tulum se održava i na vodi! Za najizdržljivije partijanere koji vole tulumariti do jutra pa čak i u dnevnoj varijanti, cijela se priča prvim zrakama sunca seli iz parka na splavi i brodiće nadomak glavnih festivalskih stageova. Spomenute lokacije bit će namijenjene predstavljanju srpskih party kolektiva i njihovim gostima iz inozemstva.

Lineup prvog MAD in Belgrade festivala zaista je impresivan: prvog dana nastupat će pop ikona Neneh Cherry kojoj će ovo biti prvi posjet Beogradu, a na MAD dolazi predstaviti svoj novi album „Blank Project“. Prva večer festivala donosi i i nastup najboljeg svijetskog DJ-a 2013. po izboru Resident Advisora Dixona. Tu su još Lindstrøm, kralj nordijskog disca te trojac WhoMadeWho koji će festivalu donijeti i dozu karizmatičnog indie rock zvuka.

Druge večeri nastupit će Tony Allen – jedan od nacjenjenijih afričkih bubnjara u pratnji saksofoniste Jimmia Tenora. Istog dana beogradskoj će se publici predstaviti pripadnica L.A. scene i zastupnica rnb žanra – Kelela. Svoje setove odvrtit će Omar S i zvijezda Ninja Tune labela DJ Krush iz dalekog Japana.

kompletna lista izvođača nalazi se na madinbelgrade.com.

Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mjestima Eventima u regiji!