Poslušajte novi Scubin mix

Paul Rose aka Scuba aka šef Hotflush recordingsa i šef naših srdaca koji nam je na prošlogodišnjem Hideoutu priuštio set i jutro za pamćenje, imao je vrlo uzbudljiv mjesec.

Nakon najave da će izbaciti seriju od čak tri EP-a naziva Phenix od kojih je prvi dio prošlog tjedna ugledao svjetlo dana, sada nas časti i miksom od 70+ minuta. Miks sadrži sve četiri trake sa Phenix 1 EP-a; tu su i trake Boddike & Joya Orbisona, South London Ordnancea, Radioslavea, Reconditea, Paula Woolforda i drugih, a dostupan je i za free download, što znači da nas je Scuba dobro opremio materijalnom za preslušavanje dok nestrpljivo čekamo Phenix 2.

Osim toga, aktualan je i njegov pokušaj odrađivanja 12-odnevne travanjske turneje u potpuno trijeznom stanju. Vrijeme koje bi inače proveo u zamračenoj hotelskoj sobi prizivajući aspirin i čašu vode utrošio je na razgledavanje muzeja, šetnju i sve što bi na jednom kvalitetnom putovanju radila vaša baka. Sretna vijest je da je u naumu i uspio (ili nam bezočno laže), a cijelu priču je popratio slikama na instagramu koje je upotpunio i posebnim hastagom #touringsober. Ne sumnjamo da mu je bilo zabavno na Coachelli na kojoj je, uz organizatore i redare, vjerojatno bio jedina trijezna osoba; samo se nadamo da uspjeh nije proslavio red bull vodkom.

 

 

A.G.