How To Dress Well – Repeat Pleasure

HTDW se vratio i s Repeat Pleasure najavljuje svoj treći album, ‘What Is This Heart?’.

How To Dress Well, aka Tom Krell, među glavnim predvodnicima PR&B-a, jedan je od onih koji polako, potiho rade, a njihovo ime nekako se udomaći, i više se niti ne sjećate kada ste za njega prvi put čuli. Možda je to bio jedan od njegovih albuma, Love Remains (2010) ili Total Loss (2012), a možda i epizoda Don’t Call It #Beats, serije dokumentaraca H∆SHTAG$, u kojoj je gostovao prošle godine. 

Ono što je sigurno jest da će se za ovo prolifično ime još puno čuti, a šarm održava, osim služenim izdanjima, primjerice, nedjeljno-popodnevnim mixtapeovima, kojima iznenađuje fanove kada najmanje očekuju, pa neočekivano podijeli i neku novu pjesmu koju je upravo snimio, mamuran. Iskreno, tako pomalo i zvuči, ali ne žalimo se. 

Ne znamo što možemo očekivati s ‘What Is This Heart?’, no Krell je na produkciji najavio Rodaidh McDonalda, koji je radio na albumima Vampire Weekenda, The xx, Savages i Adele, tako da ćemo se pripremiti na, nadamo se, ugodna iznenađenja, budući da znamo da Krell voli koketirati sa stilovima i žanrovima.

Repeat Pleasure donosi igru popa i R&B-a, s malo suptilnih gitara, synthova, i Krellova zaštitnog znaka – falsetta. Na kraju krajeva – ta bolna ekspresija na coveru nam kaže sve, nije morao niti otpjevati. 

TRACKLISTA: ‘What Is This Heart?’

01 2 Years On (Shame Dream)
02 What You Wanted
03 Face Again
04 See You Fall
05 Repeat Pleasure
06 Words I Don’t Remember
07 Pour Cyril 
08 Precious Love 
09 Childhood Faith in Love (Everything Must Change, Everything Must Stay the Same)
10 A Power
11 Very Best Friend
12 House Inside (Future Is Older Than the Past)

 

T