Uskoro počinje Sonus festival

Sonus festival, koji se održava od 18. do 22. kolovoza na paškoj plaži Zrće predstavlja jedan od povećih, ujedno i line-upom snažnijih festivala na toj lokaciji.

Smješten je u klubovima Kalypso, Papaya i Aquarius no, osim toga isploviti će i party brodovi. Festival se održava drugu godinu za redom, a odabir izvođača kojima su osnažili svoj line-up i drugu godinu jednoznačno ukazuje na to da se najbolje stvari čak i na Zrću događaju na samom početku (Hideout) i na samom kraju ljeta.

Uz legendarne Johna Digweeda i Laurenta Garniera, Sonus ugošćuje neka od najistaknutijih imena eksperimentalnog techna kao što su Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Marco Carola, Marcel Dettman te neka od imena sa samog vrha produkcije i selekcije suvremene house glazbe, primjerice Seth Troxler, Hot Since 82, Jamie Jones, Dixon, Loco Dice, Bunte Bummler, svježeosnovani DJ trio Better Lost Than Stupid (Buttrich, Squillace, Tanzman) te mnoge druge internacionalne izvođače njihovog kalibra, uz neizostavnu formaciju domaćih techno i house snaga.

Prošlogodišnji Sonus ugostio je oko 6 tisuća zadovoljnih partijanera, a ove godine su sve eary-bird ulaznice raspodane. Trenutna cijena ex-Yu ulaznice iznosi 600 kn.

Za više informacija:

www.sonus-festival.com/