Zatvaranje sezone uz Unknown festival

Za kraj ljeta, gotovo u potpunosti ispunjenog festivalskim događanjima, drugu godinu za redom održava se Unknown festival. U terminu od 8. do 12. Rujna, u turističkom naselju Amarin kod Rovinja, nastupiti će neka od najvećih imena suvremene elektronske glazbe.

Festival se sa svojim line-upom nameće kao jedan od najsnažnijih ovogodišnjih festivala na Jadranu. Sudeći po nekim imenima te prošlogodišnjem festivalu, uz suvremenu elektronsku glazbu, na Unknownu nas očekuje i doza indie i retro zvuka, od disca i funka do synthpopa, posebice u dnevnim satima. Pa će tako kao jedni od headlinera festivala svoj live nastup zabilježiti Chic feat. Neil Rogers, Chvrches, London Grammar, Wild Beast od bendova od kojih većina zapravo koketira s elektronikom, a od elektronskih live nastupa ćemo imati priliku čuti Mount Kimbie, Jamesa Holdena, Henrika Schwarza, Moderat i mnoge druge.

Neka od imena koja će festival upriličiti DJ set nastupima su Seth Troxler, Disclosure, Ame, DJ Harvey, DJ Koze, Dixon, Dusky, Gerd Janson, Jamie XX, John Talabot, Optimo, Tale Of Us, Mano Le Tough, Simian Mobile Disco i mnogi drugi.

Uz glazbene sadržaje na nekolicini floorova raspoređenih po turističkom naselju gdje postoji i kamp, održati će se i mnoštvo boat partya te nekolicina partya na otoku, manjih kapaciteta i intimnije atmosfere.

Ulaznice za ex-yu građane su 50 funti.

www.unknowncroatia.com/