Steve Aoki nema smisla za humor

Satirični glazbeni portal Wunderground ekvivalentan je portalima poput cracked.com, theonion.com, itd. Razlikuje se jedino u tematici koja je u potpunosti glazbena.

Tekstovi su vrlo šaljivi, ponekad kompletno retardirani, ali u svakom slučaju pružaju dobru dozu zabave i cereka. Naravno ovo ne bi bila vijest da se u čitavoj priči nije našao Štef Aoki. To je ipak čovjek kojeg prati reputacija katastrofalnog DJ-a, još goreg zabavljača. 

Wundergound je nedavno objavio članak u kojem, eto, prodaje majice koje karakteriziraju Aokijev specifičan način izražavanja i svakako zaokružuju navedenog kao jednog kompletnog profesionalca, ako ne i idiota.

Pic

Momci su se malo zafrkavali i Aoki ih je naravno shvatio ozbiljno zato jer ne želi da itko zarađuje na njegovom liku i djelu. Naime, teško je izgraditi karijeru poput njegove i prepustiti autorska prava tamo nekom websiteu da radi budalu od njega. Aoki jedini ima pravo raditi budalu od sebe i to mu se ne smije osporavati.

Ne znam što je gore, to što Pornhub radi na vlastitom labelu ili Steve Aoki koji cmolji jer ga netko zafrkava. Osnivač Wundergrounda se oglasio sa jasnom izjavom da ga u principu boli ona stvar za to što Aoki misli. Izjavu u potpunosti možete pročitati ovdje.

Naravno, postoji opcija da je ovo još jedna smišljenja kampanja, što bi možda i najviše imalo smisla u ovom slučaju.

[Moreno B.]