FEST REPORT (u prozi): Lost Theory 2014.

Lost Theory, jedan od najneobičnijih glazbenih festivala, koji okuplja ljubitelje trance glazbe iz cijeloga svijeta i promovira bitno drugačiji pogled na život, održao se i ovoga ljeta od 22.-28. srpnja na ekološkom imanju Deringaj u Gračacu.

Kako ga nitko iz Klubikon ekipe nije posjetio, a strašno nas je zanimalo kako je bilo, zamolili smo poznanicu da nam u par redaka opiše svoje dojmove i iskustva. Za iznenađujuće rečenice koje su pristigle, nismo bili sigurni da li su objavljive kao ‘službeni’ izvještaj s festivala no, kako su zapravo vrlo zanimljivo i jasno predočile atmosferu, shvatili smo da bolji opis Lost Theory festivala nismo mogli dobiti. Prenosimo vam ga u istom obliku u kojem nam je stigao.

PIŠE: Sanela Ramadani

Welcome to the Paradise!

Počinje Čarolija, nešto drugačije od ove svakodnevnice. Prekrasna nasmijana lica uljepšavaju mi svaki trenutak. Šume plešu u ritmu muzike za ples
Out of this world mate! Oh what a feelin’
Toliko raznolikosti i kvalitete na jednom mjestu. Želiš osjetiti svaki detalj ove nesvakodnevice.

…Ona se budi… Konektira mene i tebe. Spaja te sa univerzumuom. Prekrasna muzika zlata vrijedna. Poželiš da ovi trenutci potraju vječno. Magic is here.
Prekrasno je vidjeti toliko raznolikosti, a toliko sklada na jednom mjestu.
Such a good vibrations.

Neumorni Danceri ne prestaju uživati u prekrasnim ritmovima bongosa i divne Dub muzike. Good mornin’ dub forest! Sve je puno aktivizma i spremnosti za nove avanture.
Priroda govori… Nezasitan pogled ličkih planina i rijeka u cvijeću. Iako je poslije dva dana sunčeve miline pala kiša, ni to nije spriječilo da se uživa u svakom trenutku festivala. Ples u blatu uz dobar sound? Isplatilo se probati.
Svatko tko shvaća, a nije doživio treba posjetiti/osjetiti. Nadolazeće godine je zadnji lost theory kod nas, pa se požurite rezervirati svoje mjesto u prekrasnom krajoliku ličkih planina.

Pohvala radnim snagama na divno uređenom ambijentu i odličnoj organizaciji. Radionice isto tako vrhunske… Yoga, Meditacije, Tai Chi, Foka hey. Svašta nešto imali smo u ponudi. Ogranizatori su se trudili da zadovolje svaku dušu.
Momcima iza DJ pulta šaljem veliki hug jer svaki trenutak su nam uljepšavali i iznenađivali nas.

Sa dobrim vibracijama završila je još jedna festivalska Čarolija.
Thanks vilenjaci i vilenjakinje, 
Cmoks chageri! Sretnemo se ubrzo opet na nekom od putovanja i sljedece godine na istom mjestu u čarobnim šumama.

Good Vibrations Selebrations!
See ya!