Počinje DJ radionica u Sirupu

Voditelj radionice je DJ Venom, klupski DJ i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva.

Uz DJ Venoma, polaznicima će svoje znanje i vještine prenositi i razni gosti. Radionica se odvija utorkom i četvrtkom od 18 do 22 h u prostoru kluba Sirup (Paromlin, Koturaška cesta 1).

‘Neki od nas vode svoju djecu na ritmiku ili tečaj izrade goblena, neki na tenis ili aikido, a mi pak mislimo da svijetu nedostaje dobrih DJ-eva i zato započinjemo novu sezonu DJ radionice by DJ Venom u našem klubu Sirup’, kažu iz Pozitivnog Ritma i pozivaju ‘sve društveno odgovorne roditelje da pretvore svoju djecu u DJ-ecu!’

Unnamed (3)

Unnamedd

DJ radionica obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga, digitalnog dj-inga (CD player, računalni programi Traktor & Serato) i MIDI kontroleri, koncept loopa, korištenje loop sekvencera, efekti te njihova upotreba) pa sve do turntablisma i natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling, scratch i stvaranje rutina.

Početnička grupa se bavi upoznavanjem i spajanjem opreme, upoznavanjem ritma i njegovih oblika, osnovama muzičke teorije, beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, osnovnim scratch i beatjuggling tehnikama. Napredna grupa bavi se setovima, zahtjevnijim tehnikama turntablisma (beatjuggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i aranžmanom, upoznavanje sa organizacijom evenata i kako doći do angažmana.

Na radionici postoji više DJ pultova i svaki polaznik radi individualno te napreduje neovisno o grupi. Glazbeni pravac i žanrovska opredjeljenost nisu bitni za upis.

facebook.com/DjRadionica

facebook.com/clubsirup

www.pozitivanritam.hr