Novi Beckwithov EP na Anjunadeep etiketi

Njujorška nada u usponu i buduća house zvijezda izdao je obećavajući EP ‘Take Me Home’ za vodeću londonsku deep house etiketu Anjunadeep.

Paul Beckwith je njujorška zvijezda u usponu i miljenik Anjunadeep etikete, a do sada je izbacio nekoliko uspješnih EP-jeva, te house i garage hitove kao što su ‘Back To Love’ sa Catherine Porter, ‘No Time To Waste’ i ‘End Of Brooklyn. Od kada se 2011. godine pojavio na sceni, popularne house etikete kao što su Nurvous Records, Toolroom i Lapsus Music pojurile su za njegovim trakama u želji da se nađu na njihovim izdanjima, a Anjunadeep ga je izabrala da napravi ekskluzivne mikseve za svoj ‘Bonus mix’, zatim ‘Miami promo edition’ i svoj nedjeljni radio show.

Ovoga puta Beckwith je ponovo dokazao svoje umijeće kada je u pitanju suradnja s vokalistima, snimivši pjesmu s publici donekle poznatom Natalie Conway, koja je do sada surađivala sa deep house umetnicima kao što su Sonny Fodera i Finnebassen. Traka pod nazivom ‘Take Me Home’ odiše nevjerovatnim synthevima koji menjaju boju, od nježnijih zvukova klavijatura pa do niskih groovy vibracija koji upotpunjavaju seksi vokal Natalie Conway, stvarajući fantastičnu klupsku traku za predstojeću sezonu.

Na drugoj strani ploče nalazi se MANIK-ov remiks koji ne propušta traku upotpuniti njegovim omiljenim garage vibracijama i acid zvukovima koji švrljaju po pozadini čineći je tajnim DJ oružjem za intimnije festivale. MANIK si ipak nije dozvolio da zanemari vokalne sposobnosti Conweyove, te će vam se učiniti da neprestano prelaze iz prvog u drugi plan i obrnuto.

Njujorški kolege potpisali su nevjerovatan house EP, koji će sigurno osvajati srca slušatelja po kafićima i klubovima, festivalima i afterima. Poslušajte ga u nastavku.

Veljko Jovanović