Barbarella’s u Tisnom i beogradski 20/44 među najboljim europskim klubovima po izboru The Guardiana

Kako bi otkrio najbolje, The Guardian je okupio razne stručnjake za clubbing, od DJ-eva do managera labelova i klupskih promotora, te ih ispitao o nima najdražim mjestima u Europi.

U stručnom žiriju našli su se Tiga, Trojan Sound System, Hot Since 82, DJ Gilla, Kate Simko i drugi, a klupsku Europu podijelili su na sjevernu i južnu. 

Od hrvatskih klubova izdvojena je Barbarella’s Discotheque, smještena u Tisnom. Vodi ju ekipa koja stoji iza The Gardena, gdje se osim The Garden Festivala održava i Soundwave, SuncéBeat, Electric Elephant te Stop Making Sense festival. Partyji i festivalski afteri uz vrhunske DJ-eve na otvorenom, pod zvijezdama, uz dočekivanje svitanja do 6 ujutro, nešto su što svakome ostaje zauvijek u lijepom sjećanju, stoga nije ni čudo što se Barbarella’s Discotheque našla među najboljima u Europi. ‘To mi je definitivno jedan od najdražih klubova u Europi, ima stvarno poseban ugođaj i atmosferu. Jedva čekam vratiti se idućeg ljeta!‘, objašnjava svoj odabir DJ Gilla.

facebook.com/BarbarellasDiscotheque

Beogradski klub 20/44, također se našao u ovom odabranom klupskom društvu. Ovaj klub na splavi na Savi ime je dobio po koordinatama na kojima se grad nalazi. ‘Kako se sunce diže iznad Beograda i njegove zrake ulaze u klub kroz prozore, znate da je zabava pri kraju, stmosfera se pomalo stišava, ali svi još uvijek plešu. Prozori nisu zamagljeni jer su otvoreni – nikome u blizini ne može smetati buka’, objašnjava svoj odabir Jane Fitz, organizatorica Night Moves događaja u Londonu.

facebook.com/pages/Klub-2044

Ostale odabrane klubove pogledajte NA LINKU.