Poznata prva imena za Electric Elephant 2015.

I ove godine će se sredinom srpnja, točnije od 9. do 13. 07. održati EE festival u Tisnom koji promovira široki miks glazbenih žanrova, od reggea, soula, housea do techna.

Objavljena su imena mnogih izvođača kao što su Lindstrom, David August (live), Bicep, Prins Thomas, Horse Meat Disco, A Guy Called Gerald (live), Gerd Janson, Prosumer, Andrew Weatherall, Sean Johnston, a  kao predvodnik ovog line-up najavljen je Derrick Carter.

Organiziran od strane britanskih promotora i DJ-a Unabombers, festival nudi različite načine za zabavu. Preko dana možete uživati na plaži uz lagane glazbene ritmove i oporavljati se od nešto žešćih zvukova koji se puštaju u Beach Baru tijekom noći. Također možete otploviti na pučinu u starom jedrenjaku i zabavljati se na nekom od partija na brodu. Opuštanje nude i brojne druge aktivnosti poput jedrenja, masaže, yoge i izleta. Ukoliko niste tip za masovne partije nego tražite zabavu i opuštanje u nekoj intimnijoj atmosferi uz odlične izvođače Electric Elephant je pravi festival za vas.