Lag i Forest People – The Beast

Srpski techno producent Lag i Forest People iz Bosne i Hercegovine izdali su zajedničku traku za njemački label Mindcut.

Stvar ‘The Beast’ izišla je na EP-ju Beanstalk Creeper’, na kojem se nalazi i švedski duo TSR, Jerome Hill iz Londona, te australac Keepsakes. Ovo izdanje predstavlja raznolik techno zvuk, od ‘podrumskog’ do pomalo eksperimentalnog. 

Miloš Martinov aka Lag odličan je novosadski techno producent i DJ, predstavnik ‘novog vala’ techno zvuka i promotor underground kulture u Srbiji. Osim toga, radi zvuk za reklame i igre, bavi se dizajnom igara, čita ‘nerdovske’ knjige i, kako kaže, ‘neumorno priča ljudima o stvarima koje ih ne zanimaju’. O njemu smo već pisali povodom izlaska njegovog EP-ja ‘Fiend’ za roterdamski MORD Records. Osvrt Vladimira Trifunovića na izdanje možete pronaći NA LINKU

facebook.com/This.is.Lag 
soundcloud.com/lag

Dragan Lakić, poznatiji kao Forest People, dolazi iz BiH, a osim u berlinskom Tresoru, nastupao je u klubovima u gotovo svim europskim državama. Izdao je glazbu za Resopal Schallware, DMOM, Darknet, Labrynth, Planet Rhythm, 43Recordings, Sick Weird Rough, Genesa, Brood Audio, Toffler Music, Frequenza, Redukt, Android Muziq... Ukoliko volite mračan, dubok i atmosferičan techno, Forest People vaš je čovjek.

facebook.com/forestpeople.plants 
soundcloud.com/forest-people

161929b