Priprema za Seasplash uz Brain Damage

Kao uvod u 13. Seasplash festival održat će se dva partya, Winterplash i Seasplash Showcase, na kojima će gostovati veterani međunarodne dub scene, francuski Brain Damage.

Seasplash će se ove godine održati od 16. do 19. srpnja u štinjanskoj tvrđavi Punta Christo, a 8. izdanje Winterplasha u Zagrebu održava se u petak, 30. siječnja u Sirupu. Uz  renomirani francuski live act Brain Damage (Jarring Effects), nastupit će i Wrx (Digitron), Dr. Obi (BAMWISE), Mefa (Slavonija Vibes Syndicate) te MMMeniga (Seasplash). Brain Damage posljednji su put nastupali u Zagrebu 2009. godine, na drugom izdanju Wintersplasha. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna.  

FB Event LINK 

Winter 8_1

Dan nakon, u subotu, 31. siječnja, slijedi warm-up u Puli za nadolazeći festival. U tunelima Zerostrasse, u posebnom će se izdanju Showcasea Brain Damageu pridružiti lokalne snage – DJ i producent 207, dvojac Untied te Arboretum kolektivBrain Damage su u Puli prvi put nastupili na 5. Seasplash festivalu 2007., posljednji u kombinaciji s reggaee kolektivom Vibronics na 12. Seasplash festivalu prošle godine. Ulaz je 30 kuna do, a 40 nakon ponoći.

FB Event LINK 

Brain _damage _zerostrasse