Ultra se okreće i undergroundu

Ultra Europe i Ultra Miami festivali najavili su Fazu 1 svojih ovogodišnjih izvođača, a kao novitet uvode underground stage pod nazivom ‘Resistance’.

Prvi će put na Ultra Europe festivalu nastupiti The Chemical Brothers (LIVE), Axwell Λ Ingrosso, Steve Angello i Zedd. Povratak na pozornice festivala najavili su Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox,David Guetta, Knife Party, Martin Garrix, Nicky Romero i Tiësto. Lokacija je svima već poznata: Split od 10. do 12. srpnja ove godine.

Novi dodatak na oba izdanja festivala je underground stage ‘Resistance‘. Ultra Miami je već najavio line-up na novom stageu, dok će Ultra Europe više informacija objaviti uskoro. Ljubitelji elektronskih pravaca koji do sada nisu bili zastupljeni na ovim festivalima sada imaju mogućnost birati što i koga će slušati.

Evo kako Ultra definira koncept stagea: Resistance: To je nagon da se ide protiv struje, izađe iz okvira, da se odmakne od norme i doživi nešto novo, pomakne barijere i granice i napusti svoju zonu udobnosti kako bi mogli otvoriti oči i uši prema neotkrivenom području elektronske glazbe’.

NA LINKU pročitajte naš izvještaj s prošlogodišnje Ultre.

10841863_10152781460957739_3486693842630821341_o

Azra H.