Ben UFO predstavlja Mimija

Ben UFO pokreće sjajnu inicijativu u kojoj predstavlja, kako sam kaže, ‘nevjerojatno dobre stručnjake DJ-inga diljem svijeta, koji znatno doprinose svojoj lokalnoj sceni i bez kojih ona možda ne bi ni postojala’. Veliku čast biti prvi od tih dobio je upravo Mimi iz zagrebačkog Ekstrakta.

Ben Thomson aka Ben UFO, osim što je jedan od malo DJ-eva koji su postali cijenjeno ime bez produkcije, u suradnji s Pearson Soundom i Pangeom pokrenuo je veliki Hessle Audio. O Ekstraktu smo pisali jučer u sklopu intervjua s DJ Labudom u kojem najavljujemo njihov party povodom ‘pet let’ i izložbu plakata u Medici (koja se upravo održava), a već danas imamo nove odlične vijesti vezane uz još jednog člana.

U sklopu svog projekta predstavljanja najvještijih nedovoljno poznatih DJ-eva, Ben UFO će svijetu za početak predstaviti Mimija, koji je to zaslužio svojim vrhunskim setovima, selekcijom, vještinom, stavom i posvećenosti tome što radi. Ili, kako Ben kaže, ‘Mimi se bavi DJ-ingom godinama, što se čuje u njegovim setovima – selekcijom obuhvaća sve, od njujorškog old school deep housea, preko Dance Manie, do hard techna…’ Njegovo ime na line-upu znači zicer za dobru zabavu i kvalitetan ples, a na Dimensionsu 2014. je odvrtio toliko dobar set da je bilo nemoguće napustiti Ballroom do samoga kraja, iako su u isto vrijeme na drugim stagevima nastupali, među ostalima, Theo Parrish i Pangea.

Sutra, 5. veljače od 22 sata poslušajte Mimijev 70-minutni miks na Rinse FM-u. | www.rinse.fm