Exit objavio prva imena za Sea Dance festival

Rudimental, Sigma i Wilkinson našli su se među prvim najavljenim imenima za main stage EXIT-ovog nagrađivanog festivala Sea Dance.

Sea Dance se održava od 16. do 18. srpnja na Jazu pored Budve, kao morski dio EXIT Avanture. Na jednoj od najljepših plaža Jadrana zapleše i do 40.000 posjetitelja dnevno, danas najavljena imena samo su dio onoga što čeka brojne posjetitelje iz cijeloga svijeta.

Prošlogodišnji headlineri Exit festivala, Rudimental, nakon izrazito uspješnog nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi, 16. srpnja dolaze na Sea Dance s novim DJ nastupom s kojim ovog ljeta obilaze najveće svjetske festivale.

Duo Sigma (Ʃ) prošle je godine zabilježio prva mjesta na britanskoj listi singlova s hitovima ‘Rudeboy’, ‘Changing’ i ‘Nobody To Love’, čiji spot kao da je sniman za ljetnu Exit Avanturu. Spomenuti video i singl donio im je čak dvije nominacije za ovogodišnje Brit nagrade.

Mark Wilkinson, čiji nas set očekuje 18. srpnja, londonski je DJ i producent koji je dominirao je britanskom listom plesnih singlova s albumom ‘Lazers Not Included’, a remikseve je potpisao za imena kao što su Gorgon City, Chase & Status i Example.

www.seadancefestival.me 
facebook.com/SeaDanceFestival