Papaya 2. najbolji svjetski klub na plaži

Ako se još uvijek pitate u kojem ćete klubu na plaži provesti ljeto, ne morate putovati predaleko jer prema izboru DJ Maga, Papaya na Zrću je u top sedam klubova za najbolji provod na plaži.

Papaya na Zrću dobila je počasno 2. mjesto kao najbolji klub na plaži odmah nakon Nikki Beacha u Miamiju. DJ MAG za Papayu kaže: ‘Mislite da se u Hrvatskoj danas održavaju samo festivali? Razmislite još jednom. Papaya, smještena na Zrću na otoku Pagu, je istinska hrvatska clubbing uspješnica. Svako ljeto ovaj ogroman open-air klub u predivnom ambijentu održava serije evenata sa DJ-ima kao headlinerima. Svi, od Jamiea Jonesa, Svena Vätha, Justicea, Loco Dicea, pa do Hardwella, NIckyja Romera i W&W su se pojavili tamo, osiguravajući da podjednako budu zastupljeni i underground i komercijalniji zvukovi. To je također dom Hideout i DJ Mag festivala.’

Pogledajte svih top 7 najboljih klubova na obali:

NIKKI BEACH, MIAMI

DJ MAG je Nikki Beach u Miamiju proglasio svjetskim brendom koji se nakon što je osnovan 1998. godine proširio na Tajland, San Tropez u Francuskoj i Meksiko.

Miami Nikki Beach1

PAPAYA, CROATIA

Zrće1

LOST BEACH CLUB, EKVADOR

Tim DJ Maga iz Latinske Amerike ne prestaje pričati o ovom klubu. Lost Beach Club nalazi se u malom obalnom gradu Montañita u Ekvadoru a ugostio je tehno velikane poput Tale of Us i Benoita & Sergia u posljednjih nekoliko mjeseci.

Lost Beach Club1

GUABA BEACH CLUB, CIPAR

Smješten u luci Limassol na jugu Cipra, Guaba Beach Club otvoren je 2006. godine ‘kako bi promjenio uskogrudne ljude na otoku u tom razdoblju’. To im očito nije uspjelo jer ih je vlast prisilila da se presele na drugo mjesto 2009. godine, a sada se etablirao kao jedan od glavnih klubova na plaži u svijetu. Chuckie, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Nervo, Gareth Emery i Showtek su samo neka od velikih svjetskih imena koja su nedavno nastupala u ovom klubu.

Guaba2

PARADISE CLUB, MIKONOS

Paradise club je smješten na litici i kombinacija je beach bara i otvorene terase sa koje se pruža prekrasan pogled na Egejsko more. Tamo su nastupali Avicii, Markus Schulz, Above & Beyond, Afrojack pa čak DJ Snoopadelic aka Snoop Dogg.

Paradise Club1

CACAO BEACH, BUGARSKA

Ova plaža posjeduje sve, od pješčanih plaža pa sve do planinskih vrhova pokrivenih snijegom. Prošlo ljeto tamo su nastupili DJ-i Hot Since 82, Daniel Dexter i Blond:ish.

Cacao Beach Club1

CAVO PARADISO, GRČKA

Smješten na stijenama iznad Paradise Beacha, Cavo Paradiso klub je obiteljski biznis. Njihov po narudžbi izrađen JBL Dance 5/3 pravo je mjesto za partijanje.  Prošle godine tamo su nastupili Sven Vath, Ricardo Villalobos i Marco Carola.

Cavo Paradiso1