Prvi regionalni travel-partner Tomorrowlanda

Jedan od najpoznatijih festivala na svijetu – Tomorrowland u Belgiji – već je nekoliko godina vruća roba za sve ljubitelje elektronske glazbe. Usprkos tome što na ovom području postoji mnogo obožavatelja zainteresiranih za Tomorrowland, festival do sada nije imao partnera za organizaciju putovanja iz zemalja regije. Nakon što se novoformirana agencija GoNParty dogovorila za partnerstvo. Agencija će organizirati ukupno dva autobusa, jedan sa polaskom iz Ljubljane, a drugi sa polaskom iz Zagreba.

Ove godine to se konačno promijenilo nakon što se novoformirana agencija GoNParty dogovorila za partnerstvo. Agencija će organizirati ukupno dva autobusa, jedan sa polaskom iz Ljubljane, a drugi sa polaskom iz Zagreba.

GoNParty je organizacija koja će vam ponuditi uzbudljive trenutke i nezaboravne doživljaje na najpoznatijim svjetskim festivalima i clubbing destinacijama kao što su Ibiza, Berlin i Amsterdam. Osim Tomorrowlanda partner je sa festivalima poput Ultra Music Festivala, Sensationa, Time Warpa i organizacijama Q-dance, b2s te mnogim drugim.

Sa kapacitetom od 12 velikih pozornica, a svaka od njih je različita i unikatna,  Tomorrowland je mjesto na koje svatko mora otići barem jednom u životu. Baš na svakoj pozornici ugledati ćeš najpoznatije DJ-e na svijetu i slušati vrhunske izvedbe velikana elektronske glazbe.

Prodaja paketa putovanja na Tomorrowland počinje u isti trenutak kad i međunarodna prodaja karata za festival, a očekuje se da će sva putovanja biti rasprodana isti dan zbog interesa većeg od broja raspoloživih karata. Zato budi uz računalo danas odmah u 17:00 i rezerviraj si putovanje!