DOWNLOAD: Levon Vincent LP

Debitantski album techno čarobnjaka Levona Vincenta možete skinuti besplatno preko WeTransfera. Čovjek ne voli korporacije i monetarni sustav, iako se u njemu očito jako dobro snalazi, te je odlučio plivati kontra struji i svoj prvi, od strane fanova željno očekivani album – pokloniti.

Prošloga je mjeseca njujorški DJ i producent Levon Vincent najavio skori izlazak albuma bez puno pompe, napuhivanja i marketinških fora, poklonivši najavnu traku ‘Anti-corporate Music’ kojom je ujedno izjasnio svoj stav i viziju. Anti-korporativnu ideju nadogradio je poklonivši cijeli svoj prvi album ‘Levon Vincent LP’ potpuno besplatno putem WeTransfera. Ako ga želite na četverostrukom vinilu i malo financijski pogurati Levona, možete ga pronaći u prodaji od sutra, putem njegovog labela Novel Sound.

Uz album, na svom je Facebooku podijelio i sljedeću poruku: ‘Ovo je glazbe za sve ružne pačiće diljem svijeta. Glazba za labudove. Ako si član štakorske rase, penješ se po smetlištima s drugim štakorima boreći se za moć, možeš ju naravno poslušati, ali znaj – ovo nije glazba za tebe. Ovo je akcija protiv tebe.’

Tracklista:

A1 The Beginning
A2 Phantom Power
B Junkies on Hermann Strasse
C Launch Ramp to tha Sky
D1 For Mona, My Beloved Cat_ Rest in Peace
D2 Her Light Goes Through Everything
E1 Black Arm w/Wolf
E2 Confetti
F Anti-Corporate Music
G Small Whole-Numbered Ratios
H Woman is an Angel