Mariano Mateljan otkazao nastupe zbog operacije

Splitski DJ i producent Mariano Mateljan trebao je nastupiti ovaj vikend na londonskom Fuseu, a onaj idući u Loft Clubu u Mannheimu. Zbog problema sa sinusima, Marianu je vožnja avionom postala nepodnošljiva, stoga je morao otkazati nastupe i zakazati operaciju.

Pitali smo ga kako se osjeća u vezi svega i kada se vraća u igru, evo što nam je odgovorio:

‘Zbog zdravstvenih poteškoća mi je savjetovano da odem na manji operativni zahvat. To je na žalost značilo i da moram otkazati sve međunarodne nastupe, uključujući i onaj na Fuseu u Londonu ove nedjelje. Shrvan sam što sam morao otkazati taj nastup. Svirao sam već za Fuse i u Londonu i na Ibizi, atmosfera na tim večerima uistinu je nešto posebno. Gledam na Fuse kao na home label i u super sam odnosu s ekipom. 

Osim Fusea, morao sam otkazati i gažu u Loft Clubu u Mannheimu 21. veljače za Cosmopop, ekipu koja stoji iz Timewarpa i Sonusa

Fokusirao bih se na dobru stranu i čim budem dobro i budem mogao letjeti u miru, najaviti ću nove datume za oba promotora još tokom ove godine. U međuvremenu će Stuart Hawkins svirati umjesto mene u Fuseu, a Xandru u Mannheimu. Obojica su odlični DJ-i i producenti, stoga je dobar vajb garantiran’.

Pratite Mariana na društvenim mrežama i budite spremni za njegova nadolazeća izdanja za Vinyl Club, Kina Music, Vekton Black i za Fuse London/Infuse, te poslušajte njegov friški Fuse podcast. Mariana i Cruise ekipu obavezno uhvatite u Splitu 7. ožujka u klubu Kameleon, kada će ugostiti glavnog čovjeka iza Fusea, Enza Siragusu. | FB event LINK

facebook.com/pages/Mariano-Mateljan/127771787273361
soundcloud.com/marianomateljan