Croatia Rocks najavljuje nova imena

Projekt Ibiza Rocks za svoju desetu obljetnicu doseljava i na Zrće, te pokreće Croatia Rocks Festival koji će se održati od 19. do 23. srpnja.

Croatia Rocks održati će se na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj – Zrće na otoku Pagu. Festival će trajati pet dana i noći, a glazbe će biti za svačiji ukus. 

U sladu sa konceptom, u središtu festivala je nastup četveročlanog indie benda The Vaccines, koji će predstaviti svoj četvrti album. Na live stageu pridružiti će im se electro pop trio Years & Years i Lapsley. Years & Years su osvojili nagradu BBC Sound of 2015, a njihov kolega Lapsley je bio nominiran za istu nagradu. Najavljeni su i Jungle, nedavni dobitnik Grammya Clean Bandit, Kate Tempest i mnogi drugi. Preko dana posjetitelje će na plaži i uz bazene zabavljati izvođači poput Brooklyn Zoo-a i Applebuma, a slušat će se različiti stilovi, od indiea do hip-hopa, od garagea do reggaea.

Naravno, hrvatski festival ne bi bio potpun bez headlinera elektronske glazbe koji će posjetitelje zabavljati do dugo u noć pa su organizatori najavili underground WAR stage, na kojem će nastupiti Gorgon City, Bondax, Mella Dee i Alexis Raphael, uz prijašnje najavljene Fatboy Slima, Rudimental, Blonde, Karma Kida i mnoge druge.

www.croatiarocks.com

CR_Top _Panel _full _line _up _P2_1200X720