Tomorrowland najavio prva imena

Ulaznice za ovogodišnji Tomorrowland rasprodane su za sedam minuta, što nije ni čudno s obzirom na njihov nenadmašan ovogodišnji lineup.

Ovaj legendarni festival koji se od 2005. godine održava u Belgiji na godišnjoj razini očito nitko ne želi propusiti s obzirom da su se ulaznice rasprodale u rekordnih sedam minuta. Ove godine će nastupiti Alesso, Armin Van Buren, Robin Schulz, Hardwell, Martin Garrix, Sven Vath i mnogi drugi DJ-i koji spadaju u najbolje izvođače današnjice. Njima će se pridružiti Sir Bob Cornelius Rifo, predvodnik The Bloody Beetrootsa, talijanskog electro house i dance-punk dua osnovanog 2006. godine. Tomorrowland je najavio i nekoliko novih dodataka poput pozornice na kojoj će se puštati samo sa ploča.

Ove godine po prvi puta organizirano je putovanje na Tomorrowland iz Zagreba od strane službenog partnera festivala, agencije GoNParty. Ostalo je još malo slobodnih mjesta pa se požurite rezervirati svoje mjesto ukoliko želite biti dio najvećeg događaja godine. Više informacija o ponudi nalazi se OVDJE, kao i mogućnost rezervacije putovanja. 

U nastavku pogledajte prvu fazu lineupa za 2015. godinu.

Tomorrowlandflajer1