Hernan Cattaneo ponovno u Beogradu

Vodeći svjetski DJ i producent i sigurno jedan od omiljenih izvođača domaće publike Hernan Cattaneo ponovno će nastupiti na beogradskoj sceni 27. veljače u Hangaru kod Luke Beograd.

Hernan Cattaneo je legenda underground scene koji već dvadesetak godina vrti najbolji progressive i deep house žanr kao i vjerovatno jedan od omiljenih izvođača domaće publike po učestalosti njegovih nastupa u srpskoj prijestolnici.

Osim toga, zbog velikog interesa uzrokovanog vjerojatno time što nije nastupao u Beogradu od 2010. godine, događaj je iz intimnije savamalske atmosfere premješten u izoliraniji Hangar kod Luke Beograd u Knežopoljsku 3, a karte za ovaj događaj mogu se kupiti u prodajnim mjestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa kao i u svim knjižarama Vuklan po cijeni od 1400 dinara, dok će najveći fanovi VIP ulaznice moći nabaviti po cijeni od 1900 dinara.

Hernan Cattaneo čuven je po svojim ekskluzivnim mixevima koje je radio za renomirane svjetske etikete koji su pomicali granice DJ-inga, po tome što vodi izdavačku kuću Renassance kao i po svom radio showu Resident. Njegov stil se ukratko može opisati kao magičan, melodičan i osjećajan, ali to su ipak samo epiteti i bez stvarnog doživljaja ne otkrivaju puno. Zbog toga, ukoliko se volite iskakati i dobro zabaviti, slušati novu i kvalitetnu elektronsku muziku i prisustvovati fantastičnim performansima, Hangar je pravo mjesto za Vas!

www.facebook.com/events/348928725286511
www.hernancattaneo.com/music/compilations/renaissance-presents-hernan-cattaneo-master-series-vol-13/