100,000 besplatnih čepića za uši na Coachelli

Nakon prošlogodišnjeg oštećenja zvuka koje je doživio DJ Zedd, ove godine na Coachelli biti će podijeljeno 100,000 profesionalnih čepića za uši.

Njujorška kompanija Doppler Labs u suradnji sa Goldenvoiceom pripremila je 100,000 čepića za uši u Coachella welcome paketima. No to nisu obični čepići za uši koje možete kupiti u svakoj ljekarni nego profesionalni i k tome lijepo dizajnirani, a dolaze u više različitih boja pa ih svatko može ukomponirati u svoj pažljivo odabrani festivalski outfit. Boravak u najpoznatijem šatoru na Coachelli, Sahara Tentu koji je poznat kao centar svih događanja na festivalu može vas koštati privremenog ili trajnog oštećenja sluha što je prošle godine doživio DJ Zedd.

Njemu je na posljednoj Coachelli dijagnosticiran iznenadni gubitak sluha u lijevom uhu pa je to upozorenje svim posjetiteljima festivala koji su redovito i sami izloženi glasnoj glazbi. Iako je na kraju DJ Zedd ozdravio, ovo je odličan način da sami ne doživite ovo neugodno iskustvo i uostalom da vam danima nakon uživanja u preglasnoj glazbi ne odzvanja u ušima. Ne brinite, ove slušalice su dizajnirane po posljednjoj tehnologiji koja omogućuje da smanjite glasnoću na zadovoljavajuću razinu bez da spriječi audio jasnoću zvuka.

Dubs -with -model -600x 409

Dubszatekst

Dubs -Coachellatekst

Azra H.