Beograd dobiva svoj festival elektronske glazbe

Koncept Kalemegdan Summer festivala zamišljen je kao projekt koji će beogradsku tvrđavu tijekom ljeta pretvoriti u pravu festivalsku destinaciju.

Ovaj novi koncept festivala činit će tri glavna događaja koji će biti održani 5. i 6. lipnja – Happy Life, 3. i 4. srpnja – Serbia Wonderland Festival i za sami kraj Kalemegdan Summer festivala će biti održan drugi po redu Tropical Inn – 28 i 29. kolovoza, a održavat će se na terenima KK Partizana.

Neslužbeno doznajemo da 6. lipnja u okviru Happy Lifea u Beograd stiže jedan od najpoznatijih iranskih DJ-eva Sharam Tayebi poznatiji samo kao Sharam koji zajedno sa Dubfireom čini house producentski duo Deep Dish.

Drugi događaj koji će biti održan 3. i 4. srpnja je Serbia Wonderland Open Air Festival na kojem će nastupiti nizozemski DJ Dannic čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowlandu proglašen najboljim nastupom te godine.

Nakon toga slijedi drugo izdanje Tropical Inn festivala na kojem će 28. kolovoza nastupiti prvi put u Beogradu, vlasnik Suara etikete, DJ Coyu, a zajedno s njim će puštati poznati njemački dvojac Tube & Berger.

Kalemnegdanponoći

facebook.com/KalemegdanSummerFestival/