The Garden Festival odlazi, Love International dolazi

The Garden Festival se ove godine održava jubilarni 10. i posljednji put na lokaciji The Garden Tisno od 1. do 8. srpnja 2015. godine, a sljedeće godine u isto vrijeme i na istoj lokaciji održat će se novi festival pod nazivom Love International.

Za svoje zadnje i oproštajno izdanje The Garden Festival ugostiti će u tjedan dana, od 1. do 8. srpnja, više od 150 izvođača, među kojima su svjetski poznati Bonobo, Seth Troxler, DJ Harvey, Paranoid London, Nightmares On Wax, čak 23 zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana kao i after partyje u klubu Barbarella’s, a organizatori su ‘termin prepustili u mlađe ruke engleskim promotorima Love Internationala.’ Također su najavili da na lokaciju The Garden Tisno dolazi i novi talijanski Movement festival.

Ulaznice za The Garden Festival za regiju
Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na linku. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije nalaze se na službenoj stranici festivala.

Izvještaj s prošlogodišnjeg The Garden Festivala pročitajte OVDJE.

Hr -0701-618875-495108-back