Lunar festival u Zenici

Ljubav prema elektronskoj glazbi, lokalnoj zajednici i partijanju izrodila je dvodnevni festival u Zenici na kojem će nastupiti 30-ak domaćih DJ-a i producenata.

Lunar festival ove godine se održava po drugi put, i to 3. i 4. travnja u Gradskoj areni u Zenici. Riječ je o festivalu elektronske glazbe čiji je primaran cilj predstaviti i podržati lokalne DJ-e i producente, a među njima će se naći i pioniri poput Pere FullHousea, Ivana Komlinovića, Dejana Milićevića i mnogih drugih, s obzirom da će nastupiti više od 30 imena imena iz BIH i regije. 

Line-up za petak: 
Pero-Fullhouse, Ivan Komlinović, Forest People, Fedja Knajdl, Davor B., Inis Bahic, Smar V, Qle, Ismar Vehabović, Sinisa Lukic, Goran Emkic, Denis Drazic, Marlon Bright, Sissler

Line up za subotu: 
Dejan Miličević, Borg, Bonjaksy, Lik Jay, Zlatnichi, Jelena Simic, DJ-Ekic, Serif Suljic, Zenicafaria, Baga Sound, Audio InFunktion, Fallout, PaskalCrew, Asp The Great, G.Edd.

Osim glazbenog programa i open aira koji je zakazan za subotu 4.4., organizatori – ekipa iz Control Musica i Zore – u planu imaju i radionice i retrospektivnu izložbu fotografija nastalih u posljednjih 15 godina clubbinga u BIH, sve u svrhu edukacije i razmjene iskustava između publike i izvođača.

Ulaznice za festival moguće je kupiti online na kupikartu.ba, prodajnim mjestima i na samom ulazu na festival. Cijena karte za oba dana je 15 KM.

U nastavku poslušajte dva promo-mixa pripremljena posebno za Klubikonove čitatelje.