ECO Festival 2015 najavio izvođače

Opatje selo kod Nove Gorice u Sloveniji od 24. do 26. srpnja 2015. godine bit će domaćin sedmog Eco Festivala koji je poznat po nešto tvrđim zvukovima.

ECO Festival je jedan od većih ljetnih festivala koji se odvijaju u Sloveniji, a predstavlja bogat izvor artista, od pionira eletronske glazbe i već etabliranih DJ-a do izvođača koji predstavljaju regionalnu techno scenu. Ove godine ugostiti će detroitsku legendu Jeff Millsa i američkog producenta i DJ-a iranskog podrijetla DUBFIRE-a koji je  član Grammyjem nagrađenog svjetsko uspješnog dua Deep Dish. Od ostalih izvođača treba istaknuti povratak dua Advent vs. Industrialyzer, ukrajinsku techno DJ-icu Marriku Rosu, brazilce PETDuo i Fernandu Martins, španjolce Cesara Almenu vs NUKE te DAVID MOLEON vs HORACIO CRUZ koji će premijerni nastupiti u back-2-back setovima. Iz Portugala dolaze DJ LiNK i CAROL’ FAIRY, a tu je i britanski INSTIGATOR. Od regionalnih artista najavljeni su VeztaxGumja i OGI, a organizatori najavljuju još headlinera i regionalnih imena.

Na službenom ECO Prepartyu u Hrvatskoj, koji će se održati u Galileo Baru u Rijeci 2. svibnja. 2015. godine, nastupiti će DJ-i LiNK, Gumja, Adoo i Labozz.

Za informacije o još nenajavljenim artistima slijedite službeni FB profil organizatora. Tu ćete naći sve što trebate znati o cijenama ulaznica, prepartyjima i uvjetima kampiranja. DJ-i i drugi tehno artisti, koji traže priliku za daljni proboj na scenu, mogu se informirati o ECO TALENT CONTESTU, koji pobjedniku donosi godišnju rezidenciju sa dva festivalska i četiri međunarodna nastupa.

Eco -150724-eco -vizual -line _up1

eco-festival.com