Kalemegdan Summer Festival najavio još izvođača

Koncept KSF festivala činit će tri glavna događaja, a sada su službeno najavljeni izvođači za Happy Life koji će se održati prvi te za Tropical Inn koji je posljednji na redu.

Na Happy Lifeu, 06. lipnja, koji je prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala nastupiti će Jeremy Olander uz već najavljenog Sharama iz  dua Deep Dish. Njegov stil predstavlja suptilan spoj deepa, emocijama nabijenog progressiva i ritmičnog techno zvuka, a može se pohvaliti nastupom u njujorškom Madison Square Gardenu.

Avatars -000123544230-13c 0qz -t 500x 500

Druga najavljena imena nastupiti će 28. kolovoza na Tropical Innu, posljednjem festivalu u nizu u sklopu koncepta KSF-a. Njemački duo Tube & Berger koji se sastoji od Arndta Roeriga i Marka Vidovića, upoznao se ni manje ni više nego u školskom autobusu i tada nisu ni slutili da će postati jedan od najtraženijih DJ dua.
Uz Tube & Berger na Tropical Innu nastupit će i španjolski DJ i producent Coyu, osnivač etikete Suara music.

TB1

Coyu _2_by _Sandra _Blanquez

Posjetioci koji žele provesti cijelo ljeto na Kalemegdanu, mogu kupiti paket karata za sva tri velika događaja, po cijeni od 2 500 RSD. Više informacija o pojedinačnim ulaznicama, kao i paketima karata, možete pronaći na LINKU.