Todd Terje izbacio novi video i EP

Norveški DJ i producent objavio je animirani video za stvar ‘Alfonso Muskedunder’ sa svog prošlogodišnjeg prvijenca, a pripremio je i EP s remiksima iste te stvari.

Todd Terje se ne šali – u jednom danu (ili dahu?) izbacio je video za stvar ‘Alfonso Muskenduder’ i EP ‘Alfonso Muskedunder Remixed’ na kojem se nalaze četiri remiksa te stvari. Stvar ‘Alfonso Muskenduder’ izašla je na prvom Terjevom albumu ‘It’s Album Time’ koji je izbacio prošle godine.  

Budući da je Terje poznat po njegovanju zaigranog, animiranog stila, ni ovaj spot nije ništa drugačiji. Terje je na spotu surađivao s Bendikom Kaltenbornom, zaslužnim za kreiranje naslovnice njegovog prvog albuma, i Espenom Fribergom, koji je režirao njegov prijašnji spot ‘Delorean Dynamite’. Pogledajte simpatičnu, pomalo tripastu animaciju:

Što se EP-ja tiče, na njemu su sudjelovali Deetron, Bullion i Mungolian, a četvrti remiks na kojem stoji potpis ‘Mungolian Vs TerjeTango’ je svojevrsna suradnja dvaju producenata. U nastavku poslušajte remikse i pogledajte artwork za EP na kojemu se nalaze. 

Todd -alf