Napravite svoj video sa aplikacijom Generate

Aplikacija Generate pretvara mobilni uređaj u digitalni produkcijski studio.

Od kada je SXSW pokrenuo aplikaciju Generate u 2014. godini, pokazala se i više nego korisnom, koriste ju tisuće ljudi u 132 zemlje jer je jednostavan i lako dostupan način vizualnog stvaranja. Tim iz Vancouvera, Hybridity koji je napravio Generate objašnjava: ‘Generate u suštini pretvara mobilni uređaj u digitalni produkcijski studio. Oponašajući softverske procese koji su dugotrajni, skupi i zahtjevni, možete stvoriti jedinstveni umjetnički sadržaj u samo nekoliko minuta.’

Aplikacija je izrađena za live obradu. Korisnici kontroliraju efekte i filtere pomoću klizača na zaslonu tijekom snimanja i na taj način brzo i jednostavno stvaraju video, a rekvizit im je zapravo cijelo vrijeme u džepu. S obzirom da je aplikacija svestrana koristi se za stvaranje vizuala na koncertima, glazbenih spotova i albuma. Bez obzira na resurse, ova aplikacija zapravo otkriva kreativne vizije pojedinca koje ima u određenom trenutku.

Američki producent Thriftworks je uz pomoć aplikacije napravio video za traku ‘Deem Teem‘.

Umjetnica Anna Kasko koristi ju za obradu fotografije. Tijekom svog istraživanja koristila je aplikaciju kako bi ‘regenerirala’ slike koje su snimljene davno i ‘oživila’ ih koristeći različite leće.

Download (1)

Download (3)

Download (2)

Ovdje su neke od značajki koje omogućuju umjetnicima da uz pomoć Generatea budu što kreativniji.

Media

Load audio, video, or images from your library.

logo.png

Filters

Choose from over over 20 cutting-edge filters.

logo.png

Remix

Layer filters to create unique visuals.

Audio-Reaction

Make audio-reactive music videos.

logo.png

Output

Capture video and  imagery in landscape or square.

Display

Project live, share to social or save to your phone.