VIDEO: Strahinja Arbutina ft. Schwestern Sisters – ASS:_:PILLS

Provjerite video koji su cure iz ŽIVE MUZIKE napravile za prvu elektronsku, točnije industrial techno stvar Strahinje Arbutine.

Stvar je onako malo bolesna, kao i pripadajući video, a to volimo. Strahinja Arbutina glazbom se bavi dosta dugo, nekada je bio član indie/electronica benda, svira razne instrumente, a odnedavno se počeo igrati softverom za produkciju elektronske glazbe. Iako je tek početnik, stvar je super i pokazuje njegov glazbeni talent. Video su radile Schwestern Sisters, sestre animatorice Tea i Marta Stražičić iz ŽIVE MUZIKE, koje se bave VJ-ingom. 

Na pitanje otkud odjednom prvo pa muško i to s popratnim videom, Strahinja odgovara: Prije par mjeseci napravio sam dvije trake i trebalo je vremena da skupim hrabrosti i stavim ih na internet, a čekao sam i da mi Tea i Marta (Schwestern Sisters) naprave spot. Obožavam vizuale uz muziku i, ako su dobri, znatno doprinesu ukupnom iskustvu. Spot sa Teom i Martom se radio planirano, a spot za ‘Fox Venom’ je naišao skroz neočekivano. 

Za drugu traku koju spominje video je na vlastitu inicijativu napravio Moskalus, autor videa za Brightonovu ‘She Wanted Some Music’

soundcloud.com/strahinja-arbutina 
facebook.com/zivamuzika

Daria G.