Tomorrowland će zaploviti

Petodnevno glazbeno putovanje iz Singapura do Phuketa i natrag uz 30 DJ-a iz cijelog svijeta održat će se po prvi puta sljedeće godine.

Pod nazivom Shipsomnia, morska verzija Tomorrowlanda će se održati po prvi puta na kruzeru Costa Victoria od 02. do 06. siječnja 2016. godine. Kruzer će krenuti iz Singapura, a na pola puta će se održati party na poznatoj privatnoj plaži na Phuketu, Tajlandu. Nakon toga otplovit će do Langkawi otoka u Maleziji. Ovaj glazbeni i umjetnički festival ima jednu neobičnu karakteristiku, tematske steampunk partyje tijekom kojih će ‘morske legende oživjeti‘. Ako ne znate što je to steampunk, ova slika otprilike dočarava kako to izgleda.

Steampunk

U nastavku pogledajte službeni video teaser, a ukoliko ne možete dočekati sljedeću godinu ili bi radije partyjali na kopnu možete otputovati na ovogodišnji Tomorrowland u Belgiji u organizaciji novoformirane agencije GoNParty koje se dogovorila za partnerstvo. Agencija će organizirati ukupno dva autobusa, jedan sa polaskom iz Ljubljane, a drugi sa polaskom iz Zagreba. Više o putovanjima pročitajte na LINKU.

www.facebook.com/shipsomnia
www.shipsomnia.com

Azra H.