3D bežične slušalice koje savršeno odgovaraju vašim ušima i stilu

Sigurno vam se dogodilo da trčite, vozite bicikl ili jednostavno prelazite semafor u trku ne bi li stigli na javni prijevoz, a u cijelom tom muvingu ispadaju vam slušalice od iPhona ili mp3playera

Veliki broj tvrtki u posljednjih nekoliko godina pokušalo je razviti slušalice koje će nam savršeno  odgovarati po veličini, materijalu, obliku ili boji no niti za jedan projekt  se ne može ustvrditi da je doista u tome uspio. No kao i kod većine novih stvari, 3D tisak je sjajan način pružanja rješenja za male probleme s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu. Tako je nedavno u svijetu tehnologije osvanuo inovativan projekt OwnPhones iz Californije! Riječ je o 3D tiskanim, bežićnim slušalicama koje pomoću tehnologije skeniranja uha mogu apsolutno, po svim standardima odgovarati našim prohtjevima.

Čitav projekt razvijen je do najsitnijih detalja, pa je naravno uz sve karakteristike koje OwnPhones posjeduje mogućnost odabira do 10.000 različitih boja, dizajna i materijala  slušalica.
Cijena ovog futurističkog proizvoda kreće se oko 300 dolara, a navodno još ima ‘early bird’ zalihe gdje cijena iznosi oko 150 dolara.

Više o ovom sjajnom projektu možete pogledati u videu!

Nina T.