Nova izdanja Ilije Rudmana

Prošli mjesec Ilija Rudman je predstavio svoj album ‘True Colours’, a ovaj mjesec nas je oduševio s tri nove trake izdane za britansku etiketu KAT Records.

Jedan od uspješnijih hrvatskih producenata i predvodnik nudisco/house crossover scene, Ilija Rudman na underground sceni je već više od desetljeća.

Prošle je godine gostovao u legendarnom londonskom Fabricu uz imena poput Craiga Richardsa, Raresh i Cristi Cons. Izdavao je za etikete kao što Rong Music, Bear Funk, 2020 Vision, Compost, Electric Minds ili Solardisco, a za englesku etiketu KAT Records nedavno je izdao tri trake pod nazivom Never Forget‘, Just Remember‘ iOnce And 4 All‘ koje je objavio na svom SoundCloud profilu u posljednja četiri dana.

Ova godina će za Rudmana biti i više nego radna, u Londonu će nastupiti s Robertom Owensom, a na ljeto ga čekaju gostovanja na brojnim festivalima te nastup u Kaliforniji. Zagrebačka publika imat će ga priliku čuti ove nedjelje, 26. travnja na eventu Stereotip koji se održava u ZTD-u Hrvatski sokol u dvorani Tucman. Nastupiti će uz domaćine zabave Dixona i Felvera, gosta iz Beograda Kristijana Molnara te Jogardea i Zarkoffa. Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Cijena karata je 125,00kn, a na dan eventa 150,00kn.

 

Azra H.