Zapalite svoju glazbu

Jedna od najnovijih revolucija u tehnologiji zvučnika dolazi od tri stručnjaka, koji su uspjeli stvoriti prijenosni bluetooth zvučnik koji pretvara glazbu u vatru.

Stiže ljeto i sve ćešće vrijeme s društvom provodite vani. Zar ne bi bilo super da imate prijenosni zvučnik koji glazbu pretvara u vatru umjesto da morate paliti baklje. I to zvučnik čiji plamen reagira u ritmu.

Izumitelj Markus Buch, inženjer Matt Ward i dizajner Christian Fisker osmislili su The Sound Torch zvučnik iskoristivši plinsku tehnologiju za stvaranje plamena koji reagira na zvukovne promjene u pjesmama. Na primjer, pad bassa u pjesmi će uzrokovati da se plamen ‘izlije’ po površini zvučnika.

Trio uskoro planira pokrenuti kampanju na Kickstarteru, s time da će proizvesti samo 100 komada. Ukoliko želite biti jedan od sretnika koji će se posjedovati ovaj zabavan zvučnik jer vam standardni bluetooth zvučnik jednostavno nije dovoljan tijekom ljetnih druženja u parku, morat ćete se prijaviti na The Sound Torch web stranici.

Azra H.