Slurp! Festival slavi 5 godina

Serija partyja koja kroz ljeto u prometnu tvrđavu Punta Christo u Štinjanu dovodi različite artiste iz spektra elektroničke glazbe nastala je iz Sirup Nation festivala pokrenutog 2011. godine. Tako Slurp! ove godine slavi svoj 5. rođendan, a njegovo prvo izdanje otvorit će popularni britanski producent s adresom u Berlinu.

Slurp! tradicionalno prvi otvara domaću festivalsku sezonu u režiji vrijedne ekipe iz Pozitivnog Ritma. Ovogodišnji datumi održavanja su 20. lipnja, 11. srpnja, 8. kolovoza te 26. rujna kao zadnji datum Slurp! festivala kojim će se zatvoriti sezona na tvrđavi. Prvo, lipanjsko izdanje, za razliku od svih prethodnih, otvara strani gost – sve popularniji britanski producent Dax J.

Dax _j _-_press _1 (1)

Kao mladac, Dax J vrtio je jungle na piratskim radijima, zbog čega njegove trake i danas obiluju razlomljenim beatovima, ali nakon što se istesao kroz garage i drum’n’bass, jednog ljeta na Ibizi napokon otkriva techno, a ostalo je povijest. Danas živi u Berlinu, vodi vlastiti studio i vinyl-only etiketu Monnom Black, svjetski poznatu po cutting edge zvuku, surađuje s imenima kao što su Mark Broom, Ø [Phase], Truss i Shifted i prosipa svoj moćni, sirovi techno zvuk gdje god se pojavi.

Organizatori Slurpa! vole svoju publiku držati u stanju pripravnosti, tako da će ostatak programa biti objavljen s vremenom, ali garantiraju sadržajno bogata događanja, na više pozornica, uz popratne vizualizacije i dekoracije lokacija.

Ulaznice za prvo izdanje Slurpa! su 50 kn u pretprodaji te 70 kn na dan događanja, a možete ih potražiti u prodajnoj mreži sustava Entrio, kao i na entrio.hr. Svoj dolazak na prvi Slurp! potvrdite na Facebooku, a ostale informacije o festivalu popratite OVDJE i OVDJE.