Poslušajte neočekivani DJ set kojim je Bjork iznenadila prisutne

Bjork je na petom rođendanu etikete Tri Angle iznenadila sve prisutne DJ setom u trajanju od jednog sata.

Tri Angle je nezavisna etiketa sa sjedištem u Londonu i New Yorku osnovana 2010. godine, a ove godine proslavili su svoj peti rođendan u trezoru jedne bivše banke na Wall Streetu, u sklopu Red Bull Music Academy festivala. Danas je jednosatni set objavila na svom Soundcloud profilu uz riječi:

Poželjela bih etiketi Tri Angle nevjerovatno uzvišen rođendan i zahvaliti što su me pozvali da puštam na njihovom partyju. Počašćena sam što mogu puštati glazbu u njihovom društvu. Miks koji sam pustila bio je moj poklon njima: spojila sam neke od mojih najboljih beatova iz prošle godine s nekim od pjesama meni omiljenih vokalista.’

Bjork

Na glavnom flooru (u trezoru) puštali su  Vessel, Evian Christ, The Haxan Cloak, Forest Swords i Holy Other, a u uglu ogromne, mračne i maglovite prostorije, preko puta starog bankovnog trezora, bila je mala soba s niskim stropom, u kojoj se pojavila islandska umjetnica obučena u crno sa zlatnom mrežastom maskom koja joj je pokrivala lice i plesala kao da nitko ne gleda. Video možete pogledati na LINKU.
OVDJE možete pogledati posljednji videospot koji je Bjork objavila sa svog novog albuma ‘Vulnicura’.

Glazbenici u miksu su:
abida parveen/rabit
kate bush/lotic/vessel
amelia rodriguez/rabit
chilean flutes/the haxan cloak/lotic
john tavener/haxan cloak
abida parveen/bloom
hans reichel/sudanim
c.z./virtua mima
shut up and dance
hanz
cut hands
death grips
david hykes
kate bush/rabit
lung/lotic remix
kramphaft
jeremih
total freedom
brandy

Photos by Maria Jose Govea
Azra H.