Tok Tok Trobla drveni zvučnik za mobitele

Dizajneri slovenskog brenda Tok Tok, odlučili su izraditi u potpunosti drveni zvučnik kojem ne treba niti jedan elektronički dio, a tu je ako vam glazba iz vašeg mobitela nije dovoljno glasna.

Slovenski dizajneri se odlično snalaze s drvom, pa su napravili mali, ali glasan zvučnik koji je u potpuposti izrađen od drveta i ne treba mu niti jedan elekronički dio. Troblu možete ponijeti bilo gdje sa sobom jer je malena, i koristiti ako vam glazba iz vašeg mobitela nije dovoljno glasna. Osim što je inovativna, zanimljivo dizajnirana i praktična, Trobla je osmišljena kako bi pridonijela konceptu održivog razvoja jer za razliku od klasičnih elekrtoničkih zvučnika ne sadrži dijelove koje je teško reciklirati.

Autori Troble su došli na ideju kada su smišljali što će darovati svojim prijateljima za Božić te su nakon projektiranja i testiranja nekoliko prototipa, izradili drveni zvučnik koji se se sastoji od više lako zamjenjivih dijelova kako bi u njega stale različite generacije iPhonea i drugih pametnih telefona. Zvučnici koriste oblik stošca kako bi izoštrili tonove i imaju posebnu komoru koja pojačava stereofoniju i niske frekvencije. Ovakav dizajn i njegova lagana konstrukcija osiguravaju kvalitetno pojačanje i nude glasnu glazbu u pokretu. Trobla na slovenskom jeziku znači rog i traži podršku putem Kickstarter kampanje. U nastavku pogledajte video snimke koje demonstriraju na koji način ovaj simpatični drveni zvučnik funkcionira.

Trobla _lifestyle _by _Dean _Grgurica -1296x 864

IMG-9028,large .1427408889

C 3a 5bf 4c 81571be 0cf 0eeee 1653cfaaf _original

IMG-8945,large .1427408633

Tok -tok -trobla -designboom 06

Azra H.