Novo izdanje na etiketi Dejana Milićevića

Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja za koje je izabran DJ Rush, Dejan Milićević je već ove godine objavio četvrto izdanje na vlastitoj etiketi Tit0 Recordings sa naslovom ‘Various Artists X02X03X’.

Dejan Milićević se glazbom bavi od svoje petnaeste godine, a ove godine je proslavio punih osamnaest godina prisutnosti na sceni. Tijekom svoje karijere najčešće je nastupao zajedno s Markom Nastićem te su bili vrlo rado viđeni i slušani na eventu Stereostudio u zagrebačkoj Tvornici. Iako je u svojoj dugogodišnjoj karijeri izdao preko 80 EP-ja, tek 2011. godine Milićević je izdao svoj prvi studijski album pod nazivom ‘Trust and the Purpose‘ za Gillesku Records. Album je doživio veliki uspjeh i sva vinyl izdanja rasprodana su za samo pet dana. Prošle godine je pokrenuo etiketu Tit Zero Recordings za koju je izjavio da je ‘kruna njegove dosadašnje karijere‘ te da će biti ‘zastupljena glazba koja je kombinacija house i techno zvuka sa analognim prizvukom i atmosferom dancefloor tuneova.’ Za prvo izdanje odabran je DJ Rush sa kojim je Milićević napravio stvar ‘Hear the claps‘.

Dejan Milicevic _Goran Kan _Manjane

Na ovogodišnjem četvrtom izdanju naziva ‘Various Artists X02X03X‘, ugostio je mladog producenta iz Srbije, poznatog u underground krugovima, Manjane koji je izdao klasičnu raw house stvar ‘Time to Jack‘. Najpoznatije ime makedonske scene, Goran Kan snimio je pravu techno stvar u svom prepoznatljivom stilu i sa sofisticiranom ritam sekcijom pod nazivom ‘Defining Chaos‘ dok se Dejan Milićević vraća s ‘Saucisse Damage‘, stvari koje producirana sa sekvencama 808-ice i 909-ke i spoj je house i techna.

Tit 0 Various Artists Cover

Azra H.