Dundov izdaje novi EP i gostuje na dva nadolazeća tuluma

Pitali ste se što je s Dundovom? Sve je dobro, uz što već godinama svira na jako cool mjestima, remixira svjetski poznate face, tulumari s Hawtinovom ENTER ekipom, dok s producentske strane i nije baš tako redovit i brz. Što nije nimalo loša karakteristika, jer Dundov radi kompleksni melodiozni techno i sam proces stvaranja i produkcije je duži.

E pa upravo je pred vama Synchrotonic / Holiday In Singularity, koji će izaći 6. srpnja. Radi se o prvom solo EP izdanju u 2015., a tek drugim izdanjem od albuma iz 2013. Sailing Off The Grid. Izdaje ga Music Man Records, dugopostojeći belgijski label, koji je dom Dundovoj glazbi preko 10 godina.

Petar -dundov -synchrotonic

Ono što možda o Dundovu niste znali je da je njegov track Origins samo na njegovom official web siteu poslušan preko 8 milijuna puta. Među njegove štovatelje upisuju se Sven Vath, Francois K, Laurent Garnier i Adam Beyer, znači najrazličitiji glazbeni stilovi što samo dokazuje koliko je Dundov versatilan i različit kada njegova glazba tako lako prelazi žanrove.

Sve to možete provjeriti uživo na festivalu Oddvod 20. lipnja kod zagrebačkog Jankomira i na klupskom eventu 24. lipnja u Mastersu koji radi Reform. Sigurno će nas Petar počastiti barem jednom stvari s novog mu EPa, pa stoga tko ne dođe nije ni bio. Mi ćemo dati sve od sebe da budemo.

Petar Dundov
WEB | FACEBOOK | SOUNDCLOUD
Music Man Records
WEB | FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Lana Flander