Octave One headlineri druge večeri Moondancea

Braća Burden su legende techna još od najranijih 90-tih, a njihov uzbudljivi nastup na analognim synthevima je napokon službeno potvrđen za trogirski Moondance festival, koji kreće 31. srpnja!

Od esencijalnog singla “I Believe” iz 90-te, preko vizionarskog prvog albuma “The Living Key” iz 97-e, do konačnog proboja u ligu velikana s “Blackwater” početkom milenija, Octave One su izgradili reputaciju pedantnih inovatora techno zvuka. Popularnost im ne jenjava, jer neumorno nastupaju s atraktivnom kolekcijom analognih strojeva, osvajajući nove generacije kvalitetom svojih uplifting setova. Na Moondance-u predstavljaju svježi (i dugo očekivani) album “Burn It Down”, na kojem grade temelje Novog Detroita. Poslušajte!

Uživo na strojevima nastupiti će i Saytek, koji je u zadnjih par godina stekao reputaciju jednog od najtraženijih britanskih elektronskih izvođača. Uzore povlači iz Detroita i Chicaga, a uz klasičnu produkciju, izdao je i seriju live albuma, koji svjedoče o njegovoj vještini.

Još jedan atraktivni live act na festivalu su berlinski Talijani Analogue Cops, koji su nedavno rasturili u zagrebačkom Sirupu. Osim vlastite inovativne verzije underground housea i techna, poznati su i po suradnji s Blawanom (Parasella) i Steffi (Third Side). Njihovo ime obećava beskompromisni napad čistim analognim zvukom.

Uz njih, na line-upu je i čuveni veteran Dave Clarke, poznat po intuitivnom pristupu DJ setovima, koje nikad ne priprema unaprijed, ali rastura besprijekorno.

Naravno, kad je festival na obali, popratnih sadržaja neće nedostajati niti tijekom dana. U sklopu ponude se nalaze i izleti brodom na Drvenik Veli i Drvenik Mali, gdje vas očekuju prekrasne plaže.

Moondance je dvodnevni festival, a održava se 31.7. i 1.8. Požurite i nabavite early bird ulaznice po svega 99kn: www.ticketshop.hr/hr/
Osim online, ulaznice su dostupne i na prodajnim mjestima: Tisak Media, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel.

Moondance Festival 2015 Flayer

Moondance Festival
FACEBOOK | WEB
Octave One
FACEBOOK | WEB | SOUNDCLOUD

Petar Car